Через податки мінімальна зарплата буде меншою, аніж анонсували

4206 0
Учора, 17-го листопада, стало відомо, що зі збільшеної до 3 200 гривень мінімальної заробітної плати близько 700 гривень піде на сплату податків.
фото: bigmir)net

фото: bigmir)net

Після стягнення Єдиного соціального внеску й податків мінімальна зарплата українців становитиме 2 500 грн. Про це в ефірі Громадського заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. «В світі економіки мінімальна заробітна платня є вищою, ніж 3200 грн, в легальній економіці немає практично таких людей, які отримують 3200», - зазначив високопосадовець.

Також Павло Розенко зауважив, що проблема найперше стосується бюджетників, які отримують менш ніж 2 500 грн.

Читайте також: Президент закликав бізнес підвищити зарплати українцям на 20-30% 

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2016 року Президент Петро Порошенко повідомив: «З 1-го січня 2017-го року в Україні не буде жодної працюючої людини, яка отримуватиме менш ніж 3 200 гривень. Я звернувся до Уряду та Парламенту вжити вичерпних заходів, щоб це рішення не підвищило жодного податку. Насамперед це стосується малого та середнього бізнесу».

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!