Політична реклама

Подати заявку на квитки Євро-2012 за національною квотою можна до 2 березня

1388 0
Термін подачі заявок на квитки Євро-2012 за національною квотою Федерації футболу України подовжено до 2 березня 2012 року включно. Як повідомили у прес-службі ФФУ, усі вболівальники, які є громадянами України, або проживають на її території, мають змогу залишити заявку на офіційному сайті УЄФА.

Згідно рекомендації УЄФА, квиткова квота ФФУ, як асоціації, чия команда бере участь у фінальному турнірі Євро-2012, з 12 грудня 2011 року реалізується через офіційний сайт www.uefa.com за допомогою спеціально створеного квиткового порталу.

Всі заявки будуть розглянуті лише після 2 березня 2012 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, аніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування.

Джерело: "Інформаційний центр "Україна-2012"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!