Політична реклама

Подати заяву для переходу на єдиний податок українцям потрібно сьогодні до 20.00

1703 0
Cьогодні, 25 січня, в Україні останній день подачі заяв для переходу на єдиний податок. Про це нагадує прес-служба Міністерства фінансів (Мінфін) України. Робочий день податкових органів України сьогодні повинен тривати до 20.00.

"Якщо суб'єкт господарювання (як юридична, так і фізична особа - підприємець) вирішить стати платником єдиного податку з 1 січня 2012 р., незалежно від того, на якій системі оподаткування він знаходився в 2011 р., він може зробити це, подавши відповідну заяву не пізніше 25 січня 2012 р.", - йдеться в повідомленні.

Такі зміни до Податкового кодексу були внесені законом України від 4 листопада 2011 р. № 4014-VI.

Раніше керівництвом Державної податкової служби України (ДПСУ) було ухвалено рішення ввести подовжений робочий день на весь період перереєстрації платників єдиного податку.

Джерело: "Finance.ua"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!