Події від «Таємної аптеки» на Форумі видавців у Львові. Програма

1814 0
В рамках ХХІІ Міжнародного книжкового Форуму видавців у Львові 10-13 вересня 2015 року «Таємна аптека» приготувала свою унікальну серію творчих та наукових заходів, розрахованих для дітей різного віку.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Програма заходів:

Державний природознавчий музей (Театральна, 18), Науковий майданчик (Піддашшя)

Наукові майстер-класи. Демонстрація хімічних та фізичних дослідів.

Таємний аптекар разом із помічницею та дітьми проведуть секретні хімічні досліди: вирощування змій, написання тайнописів, створення магічної надувної кулі та багато іншого незвичного. На вас чекають  різні таємні історії, завдання, конкурси, а ще... подарунки від Таємного аптекаря!

10 вересня, початок 14:00; 15:00; 16:00 год.
11 вересня, початок  15:00; 16:00; 17:00 год.

Національний музей у Львові ім. А.Шептицького (пр. Свободи, 20)

Виготовлення малюнку на папері водою та олійними фарбами. Створення арт-буку. Зустріч з автором книги «Рецепт щастя» Анастасією Веденською та виготовлення ілюстрацій до книги.

«Таємна аптека» долучилася до створення цієї книги про пригоди маленького пацючка Міхала, що мандрує по Україні. Саме в нашому музеї у Таємного аптекаря зберігаються Рецепт щастя та Пігулки «Для щастя», які потрібно знайти герою казки у Львові.

Діти будуть робити арт-бук до цієї історії, матимуть змогу поринути у пригоди героїв казки. Кожен юний митець отримає 1 із 24 частин розповіді та протягом 2 годин вникне в текст і втілить ілюстрацію на великому кольоровому аркуші за допомогою пензля, фарб, спеціальних печаток та своєї фантазії. Ілюстратори будуть нагороджені подарунком від Таємного аптекаря.

12 вересня, початок 13:00-16:00 год., Стіл № 4
13 вересня, початок 12:00-13:00 год., Стіл № 4

Виготовлення малюнку за допомогою води та олійних фарб.

Створення малюнку за допомогою олійних фарб та води буде ще одним цікавим завданням для юних художників. Діти зможуть виготовити собі на пам’ять папір з чарівними закарлючками, що загадково називається – мармуровий. Проводити та керувати творчі заходи буде Лідія Чир – дизайнер, ілюстратор, викладач та головна помічниця нашого Таємного аптекаря у проведенні різноманітних майстер-класів для дітей та дорослих.

13 вересня, початок 16:00-17:00 год., Стіл №3

Джерело: Таємна аптека

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!