У Львові встановлять меморіальну таблицю Кузьмі

2371 0
Завтра, 6 лютого, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України відкриють меморіальну дошку на честь пам’яті Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

Як розповіли Tvoemisto.tv в прикордонній службі, так вони вирішили віддячити Андрію Кузьменку. Саме музикант неодноразово відвідував місця дислокації військових, а також поранених бійців у шпиталях, надаючи матеріальну допомогу.

Читайте також: Рік без Кузьми. Відверта розмова співака про гідність та країну. Відео

Окрім того саме Скрябін написав пісню, яка стала неформальними гімном прикордонників.

Читайте також: «Люди, як кораблі»: одна пісня – п’ять виконавців

На заході будуть присутні батьки Андрія Кузьменка, друзі співака, керівництво та військовослужбовці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Розпочнеться все об 11:00 год. за адресою: вул. Мечнікова, 16а.

Читайте також: Фото дня у Львові: концерт пам'яті Скрябіна

 

Нагадаємо, що у Львові в пам’ять про Скрябіна вирішили створити інтерактивний громадський простір «Місця щасливих людей», який знаходитиметься на перехресті вулиць Коперника та Стефаника.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!