У Львові прогнозують потепління до 18 градусів і опади

1719 0
Мешканців Львова та області попереджають про небезпечні метеорологічні явища.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

14 березня по території Львівської області спостерігатимуться пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Погоду визначатиме теплий сектор циклану над Скандинавією. На Львівщині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура вночі коливатиметься від 2 до 7° тепла, вдень буде 13-18° тепла.

Джерело: Львівський гідрометцентр у коментарі Tvoemisto.tv 

У середу, 15 березня, погода буде хмарною з проясненнями. Вночі місцями дощ, вранці та вдень дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг буде ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура впродовж доби становитиме 3-8° тепла.

Читайте також: Керування автомобілем  на ожеледиці. 11 порад

В четвер у Львові прогнозують мокрий сніг та сніг вночі та вдень місцями невеликий мокрий сніг. Ha дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 3-8° тепла. 

17-18 березня погода буде хмарною з проясненнями. Синоптики не прогнозують опади у ці дні. Проте вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура 17 березня вночі становитиме 1-6° морозу, вдень 7-12° тепла. 18 березня вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 11-16° тепла.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!