Погода у Львові на вихідні: без дощу не обійдеться

3694 0
Синоптики не мають єдності щодо того, коли дощитиме – в суботу чи в неділю.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, в суботу у Львові хмарна погода з проясненнями, температура повітря  вночі – 10-12 градусів тепла, а вдень – 20-22 вище нуля. Опадів не передбачається.

Натомість в неділю за прогнозами гідрометцентру, дощитиме весь день, а температура залишиться на тому ж рівні, що й в суботу.

За версією погодного сайту «Синоптик», дощитиме в ніч на суботу та ще трохи вранці, але надалі вже буде хмарно з проясненнями. Температура повітря від 13 градусів тепла вночі до 21 ºС вище нуля вдень. У неділю трохи потеплішає – 14-22 ºС з позначкою плюс і збережеться хмарна погода без опадів.

Читайте також: Якою буде погода у Львові в першій половині липня

Сайт «Гісметео» прогнозує опади  у Львові на обидва вихідні. Згідно з прогнозом, сильні опади очікують вночі та вранці, а вдень буде невеликий дощ. Температура повітря 14-21ºС тепла.

У неділю «Гісметео» передбачає невеликий дощ вночі та посеред дня. Погода буде хмарною, хіба під вечір вигляне сонце. Температура повітря – 15-22 вище нуля. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!