Погода сприяє просуванню ЗСУ на двох напрямках, − Гайдай

755 0
Це допоможе розвинути успіх ЗСУ.
Фото: Генштаб

Фото: Генштаб

Погода сприяє просуванню Збройни сил України на Сватівському та Кремінському напрямках. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Погода йде на користь нашим військовим на Сватівському та Кремінському напрямках. Чекаємо найближчим часом на позитивні новини, які дозволять розвинути успіх ЗСУ», – написав він.

Читайте також: Росія тримає в Чорному морі 24 крилаті ракети

Крім того, за словами Гайдая, на Бахмутському напрямку, зокрема в районі Білогорівки, росіяни застосовують артилерію та авіацію, намагаються прорвати оборону ЗСУ. 

Нагадаємо, загальні бойові втрати росіян у війні з Україною з 24 лютого по 4 грудня становлять вже орієнтовно 91 150. Так, за минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 550 окупантів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!