Мороз та прояснення. Якою буде погода у Львові цього тижня

3930 0
Синоптики прогнозують покращення погодних умов наприкінці тижня.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 19 березня, у Львові передбачають хмарну погоду із невеликим снігом. Температура повітря становитиме -9 уночі та до -5 градусів удень, інформує сайт sinoptik.ua

Завтра, 20 березня, температура повітря впаде вдень до -3, однак вночі становитиме -6 градусів за Цельсієм. Протягом дня протримається хмарна погода і сильний сніг.

Читайте також: Майже плюс. Коли до Львова прийде потепління

У середу, 21 березня, очікують невелике прояснення із невеликим снігом. Температура повітря коливатиметься від -6 до -4 градусів морозу. 

У четвер, 22 березня, синоптики передбачають ясну сонячну погоду без опадів, однак із різким похолоданням уночі. Вдень температура становитиме -3 градуси. 

У п’ятницю, 23 березня, у Львові також варто чекати ясної погоди без опадів. Температура повітря вранці становитиме -14 градусів, а ближче до вечора покращиться до -2 градусів.

Читайте також: Як і чим прибирають Львів від снігу

На вихідні, 24 і 25 березня, синоптики невелике потепління з максимальною температурою повітря до +3 вдень та -12 вночі Зокрема у суботу та неділю буде ясно й без опадів. У неділю максимальні показники температури становитимуть +3 вдень та -6 вночі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!