Погода у Львові: готуйтеся до морозів

2901 0
На закінчення цього тижня та початок наступного прогнозують суттєве зниження температури.

14 січня до Львова нарешті можуть прийти морози. Як свідчать прогнози погоди на провідних метеосервісах, старий новий рік потішить жителів Львова справді зимовою температурою, яка триматиметься упродовж кількох наступних днів.

Зокрема, ресурс Sinoptik, прогнозує, що завтра та в суботу температура у Львові може знизитися до -2 градусів, а в неділю слід очкувати на -6-4 градуси. У понеділок та вівторок буде ще холодніше – уночі 16 січня температура знизиться до мінус 9 градусів. Однак у наступні дні тепло частково повернеться.

Натомість американський погодний сервіс Accuweather прогнозує, що найнижчу температуру варто очікувати увечері в неділю та вночі на понеділок, 15 січня – тоді вони має знизитися до -11 градусів. Щодо погоди на середину та кінець наступного тижня, то американські синоптики солідарні з українськими – невеликий мінус посеред тижня плавно перетвориться на плюс 4 з дощем на вихідні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!