Погода у Львові: пожежна небезпека 4 класу

2514 0
Сьогодні, 18-го серпня, обіцяють до 32 градусів тепла.
Фото: chemistry2011.org

Фото: chemistry2011.org

Впродовж 18 – 19 серпня у Львові очікується висока пожежна небезпека 4 класу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Сьогодні, 18 серпня, обіцяють погоду без опадів, вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 14 – 16° тепла, вдень 30 – 32° тепла.

19 серпня синоптики прогнозують також без істотних опадів. Вітер південно-східний, вночі 5 – 10 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі 14 – 19° тепла, вдень 29 – 34° тепла.

Читайте також: Львів накрило градом і зливою. Наслідки негоди. Фото, відео

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради попереджає, що висока пожежна небезпека може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу життю і здоров’ю людей. Тому слід дотримуватись правил пожежної безпеки та обережно поводитись з вогнем.

Зазначимо, що з початку року у Львові обліковано вже 61 пожежу сухої рослинності та 16 пожеж на торфовищах. Причиною приблизно 90% таких пожеж є людська недбалість.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!