Погода у Львові: туман, ожеледь, мокрий сніг

2124 0
10 грудня у Львові прогнозують туман видимістю 200-500 м, ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Відтак, водіїв просять бути обережними на дорогах.

На 10 грудня очікується хмарна погода, часом сніг та мокрий сніг. Туман, ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 1-3 градуси морозу, вдень від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла.

На 11 грудня прогнозують хмарну погоду з проясненнями, місцями невеликі опади. Подекуди туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6 градусів морозу, вдень коливатиметься від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла.

12 грудня – хмарна погода з проясненнями, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!