Погода у Львові: вітер і дощ

3717 1
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, в найближчі дні у Львові очікується пориви вітру, дощі та температура вище 0°С.
Фото: vk.com

Фото: vk.com

9 лютого: пориви південно-західного вітру 17-22 м/с. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме +3-5°С, вдень 9-11° тепла.

10 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі буде 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла.

11 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі помірний, вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
20 Березня, 2017 19:29
максс Дождливый Львов [***]://ukraine.kiev-foto.info/posle-silnogo-dozhdya/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!