Похолодає та дощитиме. Якою буде погода у Львові наступного тижня

1749 0
Похолодання і дощі слід чекати вже з вівторка.

Упродовж неділі та понеділка, 10-11 жовтня погода у Львові буде сонячною. Вдень температура повітря досягне 10-13° тепла. Проте вночі синоптики прогнозують мороз 1-3°. Про це повідомляють у Львівському гідрометцентрі.

Зокрема, завтра, 10 жовтня ранок у Львові буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Опадів не прогнозують.

За прогнозами Sinoptik.ua, У понеділок, 11 жовтня вранці та протягом дня буде хмарно, проте без опадів. Стовпчики термометра покажуть 10-13° тепла, вночі 0-1°.

У вівторок, 12 жовтня вранці очікується дощ, який вдень посилиться, а ближче до вечора поче стихати. Вдень температура повітря максимально становитиме 9° тепла, а вночі сягатиме не вище 6°.

13 жовтня дощі у Львові продовжаться. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі очікується дрібний дощ, який до ранку має завершитися. Але упродовж дня дощ знову накрапатиме. Вдень буде до 10° тепла вночі максимально 5°.

14 жовтня,  у свято Покрови ранок буде похмурим, а день та вечір у Львові прогнозують ясними. Опадів не очікується. Денний температурний максимум буде 9° тепла, а нічний – 4°.

У п’ятницю, 15 жовтня весь день буде похмурим, але без опадів. Вночі температура не перевищить 2° тепла, вдень максимально досягне 11°.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!