Похолодання і мокрий сніг. Якою буде погода у Львові цього тижня

2063 0
Упродовж тижня буде хмарно з проясненнями, а в окремі дні можливий мокрий сніг.

Погоду у Львові та на Львівщині на початку тижня визначатиме вплив атмосферних фронтів від циклону над Прибалтикою, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Сьогодні, 8 листопада, у Львові буде хмарно з проясненнями. Вранці можливий невеликий дощ, слабкий туман, а вдень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вдень складатиме 8-10 градусів тепла.

На Львівщині буде також хмарно з проясненнями. Вранці можливий невеликий дощ, туман, а вдень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вдень сягатиме 6-11 градусів тепла.

Завтра, 9 листопада, буде хмарно, вночі та вранці невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-2 м/с. Температура вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

10 листопада буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 морозу, а вдень 3-8 тепла.

11 та 12 листопада буде без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, а вдень 6-11 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!