Політична реклама

Поїзд Ковель - Чернівці повернуть на рейс з 1 вересня

3832 0
В Україні з введенням нового графіка руху пасажирських поїздів на 2013 - 2014 рр. поїзд №667/668 Ковель - Чернівці не курсуватиме лише влітку, з 1 вересня 2013 р. рух цього поїзду буде відновлено.

Поїзд №667/668 Ковель - Чернівці не курсуватиме лише влітку, оскільки в цей період основні його пасажири - студенти перебувають на відпочинку та не користуються послугами залізниці, -  повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Згідно з проведеним аналізом кореспонденції пасажиропотоку за 2012 рік прямий пасажиропотік у поїзді № 668/667 з Ковеля до Чернівців, Івано-Франківська, Львова та Луцька склав за рейс в середньому 22, 25, 53 та 24 пасажири.

Вивільнені вагони даного поїзда задіяно для перевезень пасажирів у кримському напрямку: поїзд №296/295 Чернівці, Івано-Франківськ - Сімферополь, який має більш значний пасажиропотік влітку.

З 1 вересня (початком навчального року) поїзд відновить свої рейси на маршруті Ковель – Чернівці.

У осінньо-зимовий і весняний період він курсуватиме через день, оскільки в середньому наповненість поїзда складає 35%. Тобто в п`ятницю і неділю він заповнюється, а в інші дні він курсував практично порожній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!