Політична реклама

Поїзди у Львові курсуватимуть за літнім часом

1457 0
Львівська залізниця готова до переходу на літній час

30 березня 2013 року о 3:00 на всій території України годинникова стрілка буде переведена на 1 годину вперед, - повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

При цьому пасажирські та приміські поїзди, які у цей час перебуватимуть у дорозі, рухатимуться зі збереженням усіх зупинок, вживаючи заходів для скорочення запізнень.

«Пасажирські поїзди, які курсуватимуть у ніч з 29 на 30 березня у дальньому сполученні і на момент переведення стрілки годинника перебуватимуть у дорозі, до кінцевого пункту прибудуть за скорегованим часом», – зазначається у повідомленні прес-центру.

З 4:00 30 березня пасажирські поїзди дальнього і приміського сполучення, а також вантажні поїзди відправлятимуться за чинним графіком відповідно до літнього часу.

У поїздах та на вокзалах буде забезпечене своєчасне інформування пасажирів про зміни розкладу руху поїздів на період переведення годинникової стрілки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!