Політична реклама

Поки що з нового терміналу аеропорту Львова здійснює рейси лише «Wizzair»

1438 0
Новозбудований аеровокзал, який 12 квітня урочисто відкрили Президент України Віктор Янукович та Президент УЄФА Мішель Платіні, пропрацював один день - 13 квітня, коли відправила перший авіарейс «Львів–Дортмунд» компанія «Wizzair». На вихідних пасажирів рейсу «Львів–Москва» обслуговували у приміщенні старого аеровокзалу.

Як вдалося з’ясувати журналістам програми «Об’єкт-2012. Уся правда про Євро!», новозбудований термінал на повну запрацює аж за три-чотири тижні. Причина проста, досі у нове приміщення аеропорту не переїхали авіакомпанії. Облаштувалась у новому терміналі лише компанія «Wizzair», яка й відправила перший авіарейс «Львів–Дортмунд» у п’яницю 13 квітня.

Відтак, наразі термінал відкривають лише у дні, коли ця компанія має рейси зі Львова. У інші дні новий аеровокзал не працює. Про це розповіла представник відділу  маркетингу львівського аеропорту Галина Винарчик: «Авіакомпаніям потрібний певний час, щоб сюди переїхати, завести техніку, меблі. Як тільки вони облаштують офіси вони будуть приймати ті рейси в новому терміналі. Завтра (у середу – ред.) вже буде рейс від компанії «Wizzair» і наразі тільки компанія «Wizzair Україна» приймає пасажирів у новому терміналі».

Керівництво аеропорту обіцяє, що до Єврочемпіонату, який відбудеться вже у червні, усе буде готовим. Окрім того, на летовищі працюватиме більше авіакомпаній і суттєво збільшать кількість авіарейсів. Зокрема, на час футбольного чемпіонату додадуться напрямки «Львів–Анталія», «Львів–Баку», «Львів–Краків» та «Львів–Вроцлав».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!