Поліклініка львівського онкоцентру запрацювала у новому приміщенні

2927 0
Тут працюють вузькоспеціалізовані фахівці та можна пройти повне обстеження.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі сьогодні, 1 липня, у відремонтованому приміщенні відкрили консультативну поліклініку. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Читайте також: «Серпень – це запізно». Які проблеми виникли у лікуванні раку на карантині

За даними, ЛОДА, щороку у поліклінічне відділення Львівського онкоцентру звертаються понад 120 тисяч пацієнтів, з яких 30% – з інших областей.

У оновленому відділенні є діагностичні кабінети (мамографія, УЗД, рентген-кабінет) та кабінети вузьких спеціалістів (мамолог, онкогінеколог, уролог, торакальний хірург, онкодерматолог, проктолог, онко-ЛОР тощо). Також тут відкрили амбулаторну операційну.

Фото: ЛОДА

У поліклініці працює електронний запис на прийом та прийом за електронним скеруванням від сімейних та лікуючих лікарів.

Проєкт реконструкції 1-го поверху одного з корпусів онкоцентру був виготовлений у 2019 році, роботи з реконструкції тривали у 2019-2020 роках, на них виділили 2,023 млн і 3,11 млн грн відповідно. Зараз триває реконструкція I поверху в радіологічному відділенні, на що цьогоріч заплановано виділити 9,175 млн грн.

Читайте також: Хто і за скільки орендуватиме приміщення онкополіклініки на Єфремова у Львові. Результати конкурсу

Нагадаємо, раніше поліклініка онкоцентру розташовувалась на вул. Єфремова. Проте Львівська облрада вирішила перенести відділення у нове приміщення після ремонту, а старе – здати в оренду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!