Поліцейські дев’яти районів Львівщини отримали патрульні автомобілі

2154 2
Транспорт передала Україні Японія в рамках Кіотського протоколу.
Фото: головне управління Національної поліції у Львівській області

Фото: головне управління Національної поліції у Львівській області

Екологічні позашляховики « Mitsubishi Outlander PHEV» використовуватимуть у роботі працівники груп реагування патрульної поліції дев’ятьох районів Львівщини і які патрулюватимуть сільську місцевість.

Сьогодні, 31 липня начальник  головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа вручив ключі від десяти автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV працівникам груп реагування патрульної поліції.

Читайте також: Патрульні Львова отримали медичні аптечки за стандартами НАТО. Фото

Як інформує відділ комунікації поліції Львівщини, позашляховики передадуть у дев’ять районів області і будуть використовуватись в основному для патрулювання сільської місцевості. «Усі позашляховики оснащені передовою системою універсального управління з повним приводом, що робить їх дуже зручними для використання поліцейськими. Ми зможемо швидше реагувати на звернення громадян та забезпечувати громадський порядок», – підкреслив Валерій Середа. 
Автомобіль поєднує в собі бензиновий і два електромотори з приводом на всі чотири колеса і можливістю працювати тільки на електричному приводі. Зовні він не відрізняється від свого неелектричного прототипа.
Нагадаємо, 25 травня цього року в рамках Кіотського протоколу японська сторона передала Україні 635 нових автомобілів з екологічними двигунами для підрозділів поліції.


Читайте також:
1 Серпня, 2017 15:37
. от якби свого часу люди вийшли i боролися з владою за свої грошi - все би було як у Чехії.
а тепер за що боролися/понавибирали - тому i тiшимося техенько i мовчки...
1 Серпня, 2017 09:24
Yurko Аваков нагріб грошей. Японія Не передала, а автомобілі купили за Кіотські кошти (наші). Чому ці кошти ідуть на поліцаїв, а не скажімо на зелений транспорт чи лед лампи для населення як у Чехії?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!