Поліцейські Львівщини розшукали зниклу шість днів тому Марію Дергабузову

34545 0
Оперативники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції розшукали безвісно зниклу в одному із готелів Стрия.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Поліцейські встановили місцеперебування Марії Дергабузової, яка зникла у Львові 2 грудня. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Сьогодні, 8 грудня, оперативники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції розшукали безвісно зниклу у Стрию, в одному із готелів міста. Жінка – жива та неушкоджена, протиправних дій щодо неї скоєно не було.

Нагадаємо, що обличчя зниклої у Львові Марії Дергабузової зафіксували відеокамери банкомату у Трускавці, де вона знімала гроші з картки. Також пізніше її побачили в Стрию. Вона 2 грудня вийшла на прогулянку з собакою на вул. Стрийській. Вона гуляла у районі онкологічної лікарні, що на вул. Гашека, чи поблизу мініринку. Після того собака сам повернувся під будинок на вул. Стрийській, 65, без господарки. У поліцію звернулися сусіди Марії. Відомо було, що зникла потребує медичної допомоги.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!