Поліцейські Львівщини виявили 25 несправних маршруток, які перевозили людей

1399 0
Деякі маршрутки мали технічні несправності.
Фото: ФБ/Патрульна поліція Львівської області

Фото: ФБ/Патрульна поліція Львівської області

За тиждень перевірки пасажирських маршруток у Львівській області інспектори відділу безпеки дорожнього руху виявили 25 несправних транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: Вартість проїзду у львівських автобусах підняли до 15 грн

Зокрема, патрульні винесли 9 постанов за керування транспортним засобом, що має технічні несправності та технічний стан і обладнання якого не відповідає стандартам (ч. 2 ст. 121 КУпАП). Також винесли 5 постанов за порушення керування транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов (ч. 3 ст. 121 КУпАП).

Читайте також: У Львові курсують автобуси для переселенців. Куди можна доїхати

Крім того, поліцейські виявили маршрутні транспортні засоби, які мали відхилення від визначеного маршруту руху автобуса та винесли за це 6 адмінматеріалів (ч. 3 ст. 133-1 КУпАП) та склали ще 4 постанови на водіїв, які порушили правила зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів (ч. 2 ст. 121-2 КУпАП). З водіями патрульні провели профілактичні інструктажі щодо недопущення порушень ПДР.

Нагадаємо, що у Львові відкоригували вартість проїзду у громадському транспорті. Йдеться про автобуси, де разовий проїзд тепер коштуватиме 15 грн замість 10 грн, як було раніше. Рішення прийняли під час виконавчого комітету сьогодні, 27 травня, через зростання цін та дефіцит пального. Воно почне діяти у четвер, 2 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!