Поліцейські Львівщини затримали підозрюваних у вбивстві колишнього сільського голови

2007 0
Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Двох львів’ян, причетних до нападу на будинок і вбивства колишнього сільського голови, віком 26 та 29 років затримали оперативники управління карного розшуку спільно зі спеціалізованим відділом розслідування злочинів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області.

Старшого із них затримали у Львові, молодшого – у Закарпатській області.

Повідомлення про розбійний напад на будинок в одному з сіл Пустомитівського району надійшло до поліції 21 червня. Як встановили правоохоронці, близько другої години ночі у будинок, де проживали 63-річний чоловік та його 56-річна дружина, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження.

Нагадаємо, що за цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи, слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за п.п.6, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

За даними депутата ЛМР Ігоря Зінкевича, вбитим є колишній голова села Миклашів Пустомитівського району.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!