Поліцейські на Львівщині розслідують обставини смерті жінки і двох дітей на території відпочинкового комплексу

3136 0
Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.
Фото: Прямий

Фото: Прямий

Поліцейські на Львівщині розслідують обставини смерті жінки і двох її малолітніх доньок. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями виявили на території відпочинкового комплексу.

Як попередньо встановили правоохоронці, вчора, 29 вересня, близько 22.30 жінка, яка мешкала у садибі, двічі вистрілила з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події. Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство» та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!