Поліцейські розшукали вагітну львів’янку, яка зникла ще 15 січня

116770 0
Вона була в своїх знайомих.
Фото: Ігор Зінкевич, Varta1

Фото: Ігор Зінкевич, Varta1

Поліцейські у Львові розшукали 30-річну мешканку міста Оксану Бекеш у мікрорайоні Рясне, яка зникла 15 січня. Там вона перебувала у своїх знайомих. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Жінка – жива і неушкоджена, протиправних дій щодо неї не скоїли. Поліцейські Львівщини також дякують усім, хто долучився до розшуків зниклої львів’янки.

Нагадаємо, що 17 січня до поліції звернувся 38-річний львів’янин, який повідомив про те, що 15 січня, близько 13:00, його 30-річна дружина Оксана Бекеш вийшла з дому та не повернулась.

«Заяву про зникнення дружини 1990 року народження подав чоловік. Жінку оголосили в розшук. Місце перебування встановлюють», – зазначила речниця ГУ Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

Про те, чи справді жінка була вагітна та її дорогою з пологового будинку додому пограбували, у поліції тоді не підтвердили. Мовляв, ведеться слідство.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!