У Львові на Сихові стріляли в автобус із пасажирами

3772 2
Поліцейські встановили, що постріл був зроблений з пневматичної зброї.
фото: світлана добровольська

фото: світлана добровольська

Сьогодні, 21 грудня, до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 7.35 на проспекті Червоної Калини у Львові стріляли у автобус з пасажирами. Про це на своій сторінці у Фейсбуку повідомила речниця поліції Львівької області Світлана Добровольська. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції та працівники інших служб поліції Львівщини. Поліцейські встановили, що постріл був зроблений з пневматичної зброї. Кулька влучила у бокове вікно автобуса. Постраждалих внаслідок події немає.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення особи зловмисника, вирішують питання правової кваліфікації події.



Читайте також:
21 Грудня, 2019 23:16
L Шо то якісь придурки у Львові завелись?, одні зупинки розбивають, другі по камерах стріляють, треті в електрички камені кидають
21 Грудня, 2019 13:17
Nick Savtchuk 90-сті роки повернулися!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!