Поліцейські затримали чоловіка, який пропонував неповнолітньому у Львові інтимні послуги за гроші

2465 0
14-річний заявник розповів, що невідомий, якому він дав флаєри, попросив допомогти з налаштуванням мобільного зв'язку.
фото: poglyad.tv

фото: poglyad.tv

Патрульні у Львові виявили чоловіка, який, зі слів неповнолітнього, пропонував йому інтимні послуги за винагороду. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Сьогодні, 20 серпня, близько 12-ї години патрульні отримали виклик про спробу розбещення неповнолітнього біля торгового центру на вулиці Богдана Хмельницького. 14-річний заявник розповів, що невідомий, якому він дав флаєри, попросив допомогти з налаштуванням мобільного зв'язку.

«Чоловік запропонував через спеку сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працює кондиціонер. Львів'янин протягнув хлопцеві телефон і неповнолітній почав його налаштовувати. Раптом, з розповіді хлопця, він почав приставати. Юнак відкинув його руку і сказав не робити більше так», – йдеться в повідомленні.

Читате також: Розголос - це шанс до подолання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

За словами правоохоронців, заявник не розгубився і увімкнув диктофон на телефоні та практично одразу закінчивши із налаштуваннями почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав приставати та пропонувати інтимні послуги,  за які готовий був йому заплатити 500 гривень.

Юнак різко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції. Один з екіпажів почув орієнтування і зрозумів, що він неподалік місця події. Вже через 3-4 хвилини вони виявили цей автомобіль та зупинили.

Затриманим виявився 47-річний чоловік. Уже у відділку чоловік в усьому зізнався. Неповнолітній передав запис із диктофону працівникам поліції. Наразі приймають рішення про затримання за ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

До слова, за півтори години до згаданого інциденту, патрульні оштрафували цього водія за порушення ПДР.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!