Поліція затримала втікачів з львівської психіатричної лікарні

3924 0
Невдовзі втікачів доставлять у спеціалізований лікувальний заклад.
фото: lv.npu.gov.uа

фото: lv.npu.gov.uа

Одного з втікачів правоохоронці затримали у ніч на 21 вересня, в одному з сіл Радехівського району, другого — сьогодні, 21 вересня, у Києві. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

За фактом втечі відкрили кримінальне провадження за ст.394 (втеча із спеціалізованого лікувального закладу) КК України. Санкція статті передбачає покарання — арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до двох років. Зловмисники були оголошені в розшук, правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановити місцеперебування та затримати втікачів.

Читайте також: Батьки Кузьми Скрябіна просять припинити будівництво скверу його імені

Невдовзі втікачів доставлять у спеціалізований лікувальний заклад.

Нагадаємо, інформація про те, що з психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській втекли пацієнти, з’явилася 17 вересня.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!