Поліцейського, якого підозрюють в організації підпалу авто Галини Терещук, оголосили у розшук

1564 0
Із поліції його обіцяють звільнити після того, як доведуть провину.
Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Франківського районного відділу поліції у Львівській області Михайла Чердака, якого підозрюють в організації підпалу авто львівської журналістки Галини Терещук, оголосили у розшук. Про це повідомляє пресслужба управління Служби безпеки України у Львівській області.

Читайте також: Причетного до підпалу авто Галини Терещук львівського поліцейського звільнять

Його підозрюють у керівництві та підготовці підпалу. Справу кваліфікували за ч. 3 ст. 27 та ч. 2 ст. 347-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомий чоловік у масці підпалив автівку львівської журналістки Радіо Свобода Галини Терещук. Як розповідала вона у коментарі Tvoemisto.tv, раніше вона не отримувала жодних погроз чи попереджень. Також вона відкидала версію помсти.

5 лютого правоохоронці затримали в Одесі 19-річного студента із Хмельниччини, підозрюваного у підпалі. Його доставили у Львів для допиту у справі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!