Поліція Львова отримала велосипеди для патрулювання. Фото

3004 0
Уже навесні на кількох вулицях міста з’являться велопатрулі.
фото: сторінка Патрульної поліції Львова у Facebook

фото: сторінка Патрульної поліції Львова у Facebook

Сьогодні, 7 грудня, Консультативна місія Європейського Союзу передала патрульній поліції Львова 12 велосипедів, уніформу та інше потрібне спорядження, повідомляється на сторінці Патрульної поліції Львова у Facebook.

Вартість спорядження 12 000 євро. 10 велосипедів використовуватимуть для велопатруля і 2 передали відділу зв‘язків з громадськістю.

До весни велосипедний поліцейський патруль, який складається з 40 офіцерів, буде проходити спеціальну підготовку. Навчання для них буде проводити тренер інспектор патрульної поліції Львова Назарій Прінь, який попередньо отримав відповідну підготовку від експертів КМЄС та представників канадської поліції. Поліцейський велопатруль працюватиме в парках та на вулицях середмістя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!