Поліція Львова перевірила автобуси перед виїздом на маршрути. Відео

2973 0
Перевірки влашували для двох перевізників – АТП-1 та «Фіакр».
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Сьогодні зранку, 21 листопада, патрульна поліція Львова перевіряла автобуси перед їхнім виїздом на маршрути, повідомляє прес-служба патрульних.

Загалом було перевірено 154 маршрутні транспортні засоби на справність світлових приладів, заміну шин на зимові комплекти, наявність вогнегасників та аптечок, а також всіх необхідних документів. Як йдеться в повідомленні, порушення, які виявляли інспектори, працівники підприємств-перевізників усували на місці, а в деяких випадках було винесено постанови за керування ТЗ, що має несправності.

Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, перевірки було проведено на АТП-1 та «Фіакр».

«Поки що перевірили тільки два підприємства. Але ми не перевіряли всередині, тобто чи справними є запчастини – тільки видимі речі», – зазначила вона.

Читайте також: Невже львів’яни приречені на гроби на колесах?

За її словами, після за результатами перевірки всі транспортні засоби виїхали на маршрути.

Нагадаємо, що вартість проїзду у маршрутках Львова може зрости до 7 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!