Поліція Львова розслідує нічний інцидент з пораненням двох юнаків

1988 0
Бійка трапилася минулої ночі на проспекті Свободи.
фото: iamir.info

фото: iamir.info

Два юнаки отримали ножові поранення та звернулися до медзакладів за допомогою внаслідок нічної бійки в центрі Львова, повідомили Tvoemisto.tv у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними силовиків, у бійці брали участь двоє дівчат та три юнаки. На момент підготовки матеріалу потерпілі не написали заяви у правоохоронні органи, однак поліція встановлює всі обставини інциденту та учасників бійки.

Читайте також: Львів’ян просять упізнати компанію, яка побила хлопця в центрі міста

Водночас депутат Львівської міської ради  та працівник поліції Ігор Зінкевич на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомив, що під час бійки одна з дівчат завдала двом хлопцям ножових поранень, а потім втекла разом з ще однією дівчиною та хлопцем. За даними Зінкевича, вони могли поїхати з місця події на автомобілі «Фабія» сірого кольору з реєстрацією Івано-Франківської області. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!