Поліція Львова затримала нетверезого водія автобуса двічі за ніч

1659 0
Спочатку водій вчинив ДТП, а потім порушив правила дорожнього руху.
фото: Патрульна поліція Львівської області

фото: Патрульна поліція Львівської області

За минулу ніч, з 24 на 25 січня, Патрульна поліція Львівської області затримала дев’ятьох нетверезих водіїв, — повідомляє прес-служба поліції.

Зокрема, увечері відбулася ДТП на вулиці Морозній. Водій автобуса ПАЗ вдарив автомобіль Renault Clio. У винуватця виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Крім того, чоловік не мав права керувати таким транспортним засобом. На нього оформили три адмінматеріали: за скоєну ДТП, за керування в нетверезому стані і постанову за відсутність права керування таким транспортним засобом. Водій запевнив, що за кермо не сяде.

Через деякий час інший екіпаж поліції помітив на вулиці Сихівській, як автобус ПАЗ рухається заднім ходом на перехресті. Транспортний засіб зупинили і попросили у водія документи для перевірки. У чоловіка виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Інспектори з‘ясували, що кількома годинами раніше цього водія оформляв інший екіпаж. Чоловік знову отримав протокол за керування напідпитку, а також постанову за порушення правил дорожнього руху. Цього разу автобус забрав тверезий водій.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Серед заходів, що мають збільшити безпеку львівських доріг - навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв, просвітницька кампанія в медіа, соціологічне дослідження, серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху та інше.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – медіа-хаб «Твоє місто», соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить», у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!