Поліція Львова затримала серійного викрадача решіток дощоприймачів

1439 0
Упродовж травня чоловік викрав, як мінімум, 27 решіток.
ілюстративне фото: Дивись.Інфо

ілюстративне фото: Дивись.Інфо

Поліція у Львові викрала зловмисника, причетного до крадіжок решіток з дощоприймачів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області на своїй сторінці у Facebook.

Працівники Франківського відділу поліції встановили, що 26-річний місцевий мешканець був причетний до 27 крадіжок решіток упродовж травня. Орієнтовна сума завданих ним збитків – 15 660 гривень.

Читайте також: У Львові затримали крадіїв дощоприймачів

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, щоб уберегти решітки дощоприймачів на вулицях Львова від вандалів, у мерії купуватимуть нові решітки з антивандальною конструкцією або з матеріалів, нецікавих для злодіїв. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!