Поліція назвала імена підозрюваних у різанині в центрі Львова

3145 0
Працівники Галицького відділу поліції оголосили у розшук та встановлюють місце перебування Яблонського Назара Володимировича 1989 року народження та Павука Миколи Миколайовича 1995 року народження.

«Названі особи причетні до скоєння злочинів, що мали місце в ніч з 17 на 18 листопада цього року на проспекті Свободи у Львові, під час яких одна особа загинула та ще троє отримали поранення. Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцеперебування цих громадян, звертатись на оперативну лінію 102 або у найближчий відділ поліції. Анонімність гарантуємо», – йдеться у повідомленні на сайті управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також: Усе про різанину в центрі Львова

Нагадаємо, що в ніч з 17 на 18 листопада в центрі Львова сталися дві бійки, в результаті однієї з них один хлопець загинув від отриманих ножових поранень, а троє опинились у лікарні. Двох підозрюваних, які причетні різанини, затримали того ж дня. Це 23-річна жінка та чоловік. Відомо, що чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Окрім того, поліція розшукувала його за участь у бійці, яка трапилася за декілька днів до різанини у центрі Львова.  

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!