Львівських водіїв штрафують за проїзд смугою для громадського транспорту

3118 0
Права смуга руху на перехресті вулиць Митрополита Андрея, площі Святого Юра та вулиці Шептицьких призначена для громадського транспорту. У поліції кажуть, що водії масово ігнорують правило.
ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ГО "ЗРУЧНЕ МІСТО" У FACEBOOK

ФОТО ЗІ СТОРІНКИ ГО "ЗРУЧНЕ МІСТО" У FACEBOOK

За 100 метрів від світлофора на перехресті вулиць Митрополита Андрея, площі Святого Юра та вулиці Шептицьких розташований знак, який означає, що права смуга призначена для руху громадського транспорту.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, водії ігнорують знак та виїжджають на праву смугу. Менш ніж за годину патрульні поліції винесли 11 постанов за порушення правил дорожнього руху.

Читайте також: У Львові посилено штрафують та евакуюють авто порушників паркування. Локації

«Суть порушення полягає в тому, що водії ігнорують знак "Смуга для маршрутних транспортних засобів", виїжджають на цю смугу, створюють незручності для маршруток, а тому ми змушені штрафувати таких водіїв», – розповідає патрульний поліцейський Львова Сергій Гриценко.

Окрема смуга для громадського транспорту повинна розвантажити та пришвидшити його рух. Патрульна поліція Львова нагадує водіям, що за таке правопорушення передбачено штраф у розмірі 510 гривень. 

Нагадаємо, наступні кілька тижнів патрульна поліція буде проводити посилені рейди щодо порушення правил паркування в центральній частині міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!