Поліція оштрафувала Львівоблавтодор через неякісний ремонт траси Київ-Чоп

1935 0
Філію Львівоблавтодору, Стрийську ДЕД, оштрафували через неякісний ремонт частини траси Київ-Чоп
фото ілюстративне: poltava365.com

фото ілюстративне: poltava365.com

Відділ безпеки дорожнього руху, обстеживши ділянку дороги від міста Стрий до населеного пункту Нижні Ворота, що на межі Львівської та Закарпатської областей, притягнув до адмінвідповідальності підприємство, яке її обслуговує. Про це повідомляє патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.
Поліція склала 13 протоколів на Стрийську ДЕД за дорожньо-транспортні пригоди, які трапилися через незадовільний стан дороги від початку року.

Читайте також: На Львівщині за півмільярда гривень відремонтують низку доріг. Перелік

Також, на посадову особу підприємства винесли постанову за ч.1 ст.140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць та невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху ). Штраф – 1020 гривень.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!