Поліція підтвердила, що в озері знайшли тіло 19-річної дівчини, яка зникла вночі

6884 0
Дівчина близько другої години ночі вийшла з дому, що на вул. Глибокій, і не повернулася.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Правоохоронці встановлюють обставини смерті львів’янки, тіло якої знайшли у водоймі в парку. Нею виявилась 19-річна львів’янка, про зникнення якої сьогодні вночі у поліцію повідомили її родичі.

«Сьогодні, 27 жовтня, близько 12.15, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у водоймі в парку, відомому як «Алтайські озера», на вулиці Генерала Чупринки у Львові виявлене тіло людини. Інформація підтвердилась – у водоймі, на глибині кількох метрів, правоохоронці виявили тіло, яке невдовзі підняли на поверхню водолази-рятувальники.

Особу загиблої встановлено – нею виявилась 19-річна львів’янка, про зникнення якої сьогодні вночі у поліцію повідомили її родичі», – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «безвісно зникла».

Поліцейські встановлюють обставини смерті дівчини.

Нагадаємо, що Львівське районне управління поліції №2 оголосило в розшук 19-річну Анастасію Стахів, яка вийшла з дому сьогодні, 27 жовтня, близько другої години ночі на вул. Глибокій і не повернулася.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!