Поліція просить львів’ян допомогти у пошуку банди розбійників

2189 0
Люди у масках вдерлися на до офісу по вулиці Лазаренка, забрали майно та зникли.
Фото: z-pravda.com.ua

Фото: z-pravda.com.ua

Повідомлення про розбійний напад надійшло у поліцію сьогодні близько п’ятої години ранку. За даними поліції, четверо осіб у масках вдерлися до офісного центру по вулиці Лазаренка у Львові, зв’язали сторожа, зламали замки в кількох офісах, забрали майно і зникли. Що саме забрали розбійники, у поліції не повідомляють. Сторож не постраждав, суму збитків встановлюють.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти у розшуку зловмисників, які пограбували касу «Спортлото»

Поліція просить всіх, хто володіє інформацією, яка може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння злочину або встановити обставини події, звертатись на оперативну лінію 102.

На місці події працює слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!