Поліція просить львів’ян допомогти у пошуку зловмисника

1828 0
Працівники Сихівського відділу поліції звертаються до львів’ян з проханням допомогти встановити особу зловмисника та його місцеперебування.
фото: www.lviv.tv, lifetips.org.ua, tenews.te.ua, ipress.ua

фото: www.lviv.tv, lifetips.org.ua, tenews.te.ua, ipress.ua

Учора, 28 січня, о 16:00 у Сихівський відділ поліції за допомогою звернулась 84-річна пенсіонерка. За словами заявниці, котра мешкає у одному з будинків по вулиці Карбишева у Львові,  коли близько 13:00 вона поверталась додому у під’їзд за нею зайшов пристойно одягнутий чоловік, котрий обігнав її на сходовій клітці. Зловмисник дочекався коли старенька підніметься на свій четвертий поверх та відчинить вхідні двері. Тоді він слідом за нею зайшов у приміщення та наказав віддати усі гроші, що є у квартирі. Коли пенсіонерка передала нападнику дві з половиною тисячі гривень, він втік.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Працівники поліції розшукують зловмисника. Його прикмети: вік приблизно 30 років, середнього зросту, худорлявий, кульгав на одну ногу. Був одягнутий у діловий костюм темного кольору.

Правоохоронці просять зголоситись усіх, хто може допомогти розкрити цей злочин та встановити особу зловмисника, звертатись у Сихівський відділ поліції або на оперативну лінію 102.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!