Поліція просить водіїв надіслати записи із відеореєстраторів на Зеленій, де люк вбив хлопчика

6036 0
Львів'ян просить допомогти встановити обставини смертельної ДТП, яка сталася 21 березня на вулиці Зеленій.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Правоохоронці Львова просять надати записи автомобільних відеореєстраторів водіїв, котрі проїжджали ділянкою вулиці Зеленої, 251 у Львові в період від 14 до 21 березня. Поліція каже, що їм потрібне відео для об’єктивного розслідування ДТП, в якій загинув десятирічний хлопчик, і щоб притягнути винних осіб до відповідальності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про Порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Записи відеореєстраторів просимо надавати слідчому Юрію Степаненку. Адреса м.Львів, вул. С.Бандери,1 каб.68. тел. 067 371 22 78.

Читайте також: Люк на вулиці Зеленій був аварійним. Чому сталася трагедія

Нагадаємо, що через незакріплений люк на вул. Зеленій у Львові загинув 10-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 березня, о 21.30 год поблизу авторинку. Службовий автомобіль ДСНС прямував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом. Через наїзд на аварійний люк, який був на проїжджій частині, сталася трагедія – кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Люк пробив лобове вікно в автомобілі Acura. Від удару на місці загинув хлопчик, який сидів на передньому сидінні авто. 

У міській раді пояснили, що люк перебуває на балансі ЛКП «Львівводоканал». Ремонтна бригада виїжджала на місце аварійного люку на вулиці Зеленій у суботу, 20 березня, обгородила територію, але хтось із водіїв зніс цю огорожу. За інформацією очевидців, у суботу о 15.00 там сталася ДТП, туди виїжджала поліція. Також уночі хлопець заїхав колесом у відкритий люк, тож Гарячу лінію міста повідомляли двічі про аварійну ситуацію. У міськраді проводять службове розслідування через трагедію на Зеленій.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!