Поліція розшукує 30-річну львів’янку, яка зникла ще три дні тому. Фото

4471 0
Жінка була одягнена у в’язаний шарф сіро-чорного кольору, куртку нижче колін бордового кольору, чорні штани, чорні черевики до колін.
Фото: Ігор Зінкевич, Varta1

Фото: Ігор Зінкевич, Varta1

Поліція Львівської області розшукує 30-річну львів’янку, яка зникла ще 15 січня. Заяву про зникнення дружини написав її чоловік. Учора, 17 січня, Шевченківський відділ поліції оголосив її у розшук. Про це Тvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

Читайте також: Зникла дитина. Як впильнувати свою та що робити, якщо знайшли свою

Про те, чи справді жінка була вагітна та її дорогою з пологового будинку додому пограбували, у поліції не підтвердили. Мовляв, ведеться слідство.

«Заяву про зникнення дружини 1990 року народження подав чоловік. Жінку оголосили в розшук. Місце перебування встановлюють», – зазначила Світлана Добровольська.

На офіційній спільноті Варта-1 йдеться, що жінка – Бекеш Оксана Зіновіївна –15 січня близько 13:00 вийшла із дому та не повернулась.

Була одягнена у в’язаний шарф сіро-чорного кольору, куртку нижче колін бордового кольору, чорні штани, чорні черевики до колін.

Кому відома будь яка інформація, просять зателефонувати за номером 102 або 096 941 09 17.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!