Поліція розшукує двох втікачів зі львівської психлікарні. Фото

24305 0
У Львові поліція розшукує двох чоловіків, які втекли з психіатричної лікарні.
фото: lv.npu.gov.uа

фото: lv.npu.gov.uа

У Франківський відділ поліції 17 вересня о 22.30 год. надійшло повідомлення про втечу двох пацієнтів лікарні, що на вулиці Кульпарківській у Львові. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, втікачі – 29-річний мешканець Дрогобича та 41-річний мешканець Радехівського району, – інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Один із втікачів за рішенням суду перебував у медичному закладі на стаціонарному лікуванні, інший – проходив стаціонарну психіатричну експертизу. Зараз правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів для встановлення місцеперебування втікачів та повернення їх у лікарню. Усім, кому відоме місце знаходження втікачів, просять повідомляти на номер «102».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!