Поліція розшукує невідомого чоловіка, причетного до вбивства таксиста у Львові

3829 0
Поранений помер в лікарні. Це був 64-річний львів’янин, який працював таксистом.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У Львові поліцейські розшукують зловмисника, причетного до вбивства таксиста. Повідомлення про те, що на вулиці Василя Стуса у Львові поранили чоловіка, надійшло до поліції сьогодні вранці, о 10:40. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, до одного з закладів громадського харчування забіг чоловік з сильною кровотечею, який повідомив, що у нього стріляли. Його доставили у лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, він помер внаслідок поранення.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це був 64-річний львів’янин, який працював таксистом. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Усіх, хто володіє інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування нападника та обставини вчинення злочину, правоохоронці просять зголоситися на оперативну лінію 102 або у найближчий відділ поліції.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!