Поліція розшукує свідків ДТП на Львівщині на трасі Київ – Чоп

3832 0
Аварія трапилась учора ввечері поблизу села Угерсько в Стрийському районі.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Учора, 21 січня, близько 19:45 на трасі «Київ – Чоп» біля села Угерсько у Стрийському районі трапилась аварія – вантажівка збила 27-річного чоловіка. Водій, який скоїв наїзд, втік з місця ДТП. Поліція розшукує свідків. Про це повідомляє речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 27-річного мешканця одного з сіл району, котрий переходив проїзну частину пішохідним переходом, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП», – повідомляє поліція.

Усіх, хто був очевидцем ДТП, має записи відеореєстратора або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, просять зголоситись на оперативну лінію 102.

За фактом ДТП  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

#Безпечні дороги – кампанії, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкіці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».

 

ТЕГИ: ДТП, розшук

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!