Поліція розшукує свідків підпалу відділення російського банку у Львові

1854 0
Займання сталось сьогодні близько 4-ї години ранку.
Фото: Сергій Вільний/GoogleMaps

Фото: Сергій Вільний/GoogleMaps

Сьогодні, 20 березня, о 4:00 у Львові виникла пожежа у відділенні банку «Форвард» на вулиці Володимира Великого. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

«Як попередньо встановили правоохоронці, через одне з фасадних вікон у приміщення вкинули пляшку з невідомою речовиною, що могло стати причиною займання», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові горіли два відділення Альфа-банку

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи, поліцейські встановлюють обставини події та особи зловмисників, причетних до скоєння правопорушення.

Нагадаємо, банк «Форвард» має російський капітал і походження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!