Поліція розшукує у Львові двох людей за скоєння кримінальних правопорушень. Фото

2846 0
Усіх, кому що-небудь відомо про місце їхнього перебування, просять повідомити правоохоронні органи.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

У Львові розшукують 41-річну Анастасію Рипньовську та 31-річного Андрія Ключковського. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Анастасію Рипньовську підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) ККУ. Жінка зареєстрована у селі Букачівці на Рогатинщині Івано-Франківської області.

Анастасія Рипньовська. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Андрія Ключковського підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (хуліганство) ККУ. Чоловік зареєстрований у Львові на вулиці Соняшниковій.

Андрій Ключковський. Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Усіх, кому що-небудь відомо про можливе місцеперебування розшукуваних, просять повідомити за телефонами: (032) 221-02-99, 221-09-99 або 102.

ТЕГИ: розшук

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!