Поліція у Львові шукає водія, що збив жінку і втік

2887 0
Поліцейські просять зголоситися очевидців автопригоди, внаслідок якої постраждала жінка-пішохід.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

Аварія трапилась 23 травня о 22:40 на просп. Чорновола у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Львівській області.

Невідомий водій невстановленого автомобіля наїхав на 41-річну львів’янку, після чого покинув місце події. Жінку госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом перелом ребер, забій м'яких тканин лобно-скроневої ділянки зліва, закритий перелом вертлюга.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів'янам цивілізовано поводитись на дорогах

Правоохоронці просять відгукнутись очевидців події – звернутись в найближчий відділ поліції чи зателефонувати на оперативну лінію 102.

Нагадаємо, у Львові триває кампанія #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!