У Львові 250 водіїв оскаржували постанови поліції

2799 0
За вісім місяців, що у Львові діє Патрульна поліція, вона винесла майже 40 тисяч постанов на водіїв, які порушують правила дорожнього руху. Загальна сума штрафів склала понад 12 млн. гривень.

Про це Tvoemisto.tv повідомили у Патрульній поліції Львова.

Станом на 22 квітня було сплачено 7 412 615 гривень штрафів. Ще на один мільйон гривень у водіїв є час сплатити. Якщо вони цього не зроблять, то кошти з них будуть отримуватися через виконавчу службу. Так, через суд поліції вдалося отримати майже 2,5 млн. гривень.

Читайте також: 16 питань-відповідей щодо змін до штрафів за порушення ПДР

Великий відсоток сплати штрафів у поліції пояснюють тим, що водії, щоб отримати свої права, приходять з оплаченими квитанціями.

Однак не всі водії погоджуються з постановами Патрульної служби. Тож 250 постанов водії намагалися оскаржити у суді. 42 з них були скасовані.

Читайте також: У Львові поліція штрафуватиме пішоходів, які порушують правила

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!