У Львові оштрафували стоматолога, який ображав вагітну жінку

4939 0
Чоловік чіплявся до вагітної жінки біля поліклінічного відділення та ймовірно перебував у нетверезому стані.
фото: сторінка спільноти "Варта-1" у мережі Facebook

фото: сторінка спільноти "Варта-1" у мережі Facebook

Учора, 19 липня, біля поліклінічного відділення №2 Першої міської лікарні поліція затримала чоловіка, який чіплявся до вагітної жінки та ображав її. Про це повідомила дописувачка спільноти «Варта-1» у мережі Facebook, яка була очевидицею інциденту і викликала патрульних.

У затриманому свідки події впізнали лікаря-стоматолога, який працює в цьому поліклінічному відділенні. Патрульні поліцейські доправили чоловіка до відділку та склали адмінпротокол за статтею №173 «Дрібне хуліганство».

«Штраф він ще не платив, оскільки такі справи розглядає суд», – говорить речник львівської патрульної поліції Мар’ян Шпитак.

За свідченнями очевидців, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, проте, за словами Шпитака, перевірку на вміст алкоголю в крові ніхто не проводив.

Тим часом начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб повідомив, що стосовно інциденту буде проведене службове розслідування:

«Буде доручено створити комісію, провести службове розслідування та доповісти. Якщо це був не його робочий час, то потрібно з’ясувати, що він тоді робив у поліклінічному відділенні», – каже Зуб.

У поліклінічному відділенні №2 наразі коментувати ситуацію відмовилися: «Прокоментувати це може завідувач, але його зараз немає – він на нараді, буде вже завтра».

Відео затримання можна переглянути тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!